Hajduk pisze:
Sugerujesz w Batorym patologię?
Pytanie retoryczne
Nie zniszczalny Biadacz,ulice:Armii Krajowej(np. kamienica bez pańska
)Hutnicza(gdzie policja omija lukiem
)dalsze i bliższe okolice
.
Jak już wspomniałem pracuje w Batorym siedem lat przez ten czas zamknęło się czy zmienilo właściciela uwaga 28 działalności gospodarczej dlaczego?Bezrobocie jest ogromne,wszyscy to stali 'klienci' MOPsOw,wsrod dziewczyn wskazane jak najwięcej dzieci NAJLEPIEJ KAZDE Z INNYM
TYLKO ZEBY NIE PRACOWAC.
Obsluguje pracowników taurona czy to technicznych czy pania 'z biura' jak pogotowie słyszy:"Chorzów Batory-awaria" to już im się nie chce(polecam pozwiedzać dowolne klatki schodowe gdzie pajeczarnia to nie rzadkość a o stanie/smrodzie czy zaniedbaniu nie wspomne
)
Notoryczne włamania.Do dziś nie zapomnę jak do jednego sklepu monopolowego na Armii Krajowej weszlo dwóch debili,jeden przylozyl noz do gardla sprzedawczyni a drugi rzucil haslo:"Zaj*baj ja"
Na szczęście nic się nie stało a najlepsze ze nie ruszyli kasy tylko....alkohol
,debilizm do kwadratu,wieczorem już ich mieli-MIESZKANCY DWOCH KAMIENIC DALEj
Wiesz co jest najlepsze?Jestem wychowankiem Św dzielnicy Piasniki wiec chcąc nie chcac znam Lipiny i Chropaczów,powiem tak Lipiny razem wzięte z Chropaczowem chyba nie dorównują dzielnicy Chorzowa Batorego a sami Chorzowianie mówią ze dzielnica Batory przebija "cwajke"
PS najlepsze było oburzenie ludzi mieszkających w Batorym jak ich ukazal Tvn w reportażu Superwizjerze ze jak mogli ich tak oczernić ze to wszystko nie prawda